ALTERNATIVMESSE MOLDE

KLEIVE GRENDEHUS HØST 2021

MESSEN ER FLYTTET PGA KORONA! NY DATO ER USIKKER, MEN FORHÅPENTLIGVIS HØSTEN 2021 !

Velkommen til årets alternativmesse! Messen holdes på Kleive Grendehus ved Kleivehallen, 3 mil øst for Molde. Begge dager åpent fra 11.00 til 17.00.
KORONA: Vi krysser fingrene for at messen kan holdes som planlagt, men vi er avhengig av hjelp fra dere ved at dere holder avstand, spriter hendene jevnt og holder deg hjemme om du skulle være forkjølet eller ha luftveisinfeksjon. Skulle regjeringen i verste fall stramme inn reglene nok en gang, vil messen bli avlyst.
Messen i år tilbyr et spredt spekter på tjenester og vareutvalg. Det blir også åpen kafé.
Under finner du en presentasjon av de som kommer på stand. 

Sebastiaan TMG

Sebastiaan van der Velden har sin bakgrunn innenfor medisinsk bruk av ioniserende og ikke-ioniserende stråling. Han er sertifisert i klinisk hypnose og en sertifisert HeartMath fascilitator. Han har alltid vært opptatt av menneskelig utvikling, kognitiv nevrovitenskap, psykologi, elektromagnetiske felt og kvantefysikk, og har over 20 års erfaring innenfor meditasjon.
På messa skal han holde foredrag begge dager, med tittelen: Du er mer enn et menneske.

Grow coaching og livsutvikling

Mitt navn er Randi Cesilie Klemetsen-Hahn, og jeg driver Grow coaching og selvutvikling. Jeg er en selvutviklings - og transformasjons coach, meditasjonsguide, klarsynt og intuitiv healer.
Kroppen vår er energi. Den energien inneholder mye informasjon. Min klarsynthet hjelper meg å lese eller scanne energiene i kroppen, slik kan jeg finne ut hvor healingen trengs ved å identifisere hvor, hva og hvorfor eventuelle blokkeringer eller ubalanse er sentrert, samt hvordan det henger sammen. Jeg jobber intuitivt og kan få informasjonen som bilder, symbol, følelser eller ord. Noen ganger dukker åndelige hjelpere opp for å bidra, hvis det er hensiktsmessig i prosessen. Legger også kort om det er ønskelig.
Velkommen til min stand! ❤ 

Cathrines Alternativ 

Cathrine Myrland er arrangør for årets messe, og innehaver av Cathrines Alternativ AS på Hjelset. Butikken er i stadig vekst, og har et stort utvalg av krystaller, drømmefangere, miljøvennlige husholdningsprodukter, hudoljer, tarot- og orakelkort, og mye mer. Bøkene "Healer over natten" og "Flukten fra livet - og veien tilbake", samt kortstokken "Balanse" blir selvfølgelig mulig å kjøpe på messa.
Velkommen til min stand 💜

Sirkulasjonsklinikken 

Sirkulasjonsklinikken Trondheim har 21 års jubileum i år og drives av Linda Bøkestad Korsnes . 47 år og kinesisk hudpleier, healer, Biotek PMU-artist og microbladingartist. Kommer på messa og utfører PMU vipperotforsterker, koreansk trådløft uten nåler og injeksjoner, Carbon peel behandling uten laser m.m

Mahekrho

Marte Kringstad Holmen holder til i Malmefjorden og har laget malaer siden våren 2018. Hun finner inspirasjon til å skape gjennom egen yogapraksis, naturen og de forskjellige energiene rundt oss. En mala er et smykke eller et armbånd som kan brukes som et redskap til meditasjon eller som en varsom påminnelse om mål og ønsker for seg selv og egen utvikling.

Korsnes Automatskrift

Hallbjørg Korsnes fra Frosta var også på messa i 2019, med fulle lister fra morgen til kveld. Ønsker du beskjeder fra dine hjelpere kan det være lurt å bestille time hos henne❤

Automatskrift handler om å få beskjeder fra sine hjelpere fra den andre siden.
For å skjønne den hverdagen man lever i er det noen ganger greit å kunne få veiledning og gode råd fra sine hjelpere ,og de svarene de gir deg er det du skal bygge hverdagen din videre på.
De er dine rådgivere mens valgene er dine .
De låner min hånd og formidler det du skal ha fra dem.
De elsker å få kontakt og automatskrift er en fin måte å høre fra dine hjelpere på.

RaMa

I år som i fjor kommer dyktige Ragnhild May Fredriksen til messa med et utvalg av sine nydelige malerier 💛 Hun maler intuitivt, men også på bestilling.
Hun har eget galleri i Stavika i Hustadvika.

Kosmisk lys - naturlig terapi

Jeg heter Sheila Vågen, opprinnelig fra Brasil, men har bodd i Norge i 14 år. 
REIKI USUI og KARUNA KI - hever fysisk, mental og emosjonell energi og balanserer kropp og sinn. Bidrar til en bedre livskvalitet i alle livssegmenter. FYTOENERGI - planteenergi i sjelens balanse. Behandler de fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige kroppene våre ved å reparere aura og chakra. ACCESS BAR - energibehandling som fremmer utvidelse av menneskers bevissthet. Terapien inneholder 32 punkter som er kartlagt rundt hodet som når det blir lett berørt gir endringer i livet ved å frigjøre akkumulerte energier (tanker, ideer, holdninger, synspunkter og tro). Punktene er bevissthet, penger, kreativitet, seksualitet, kropp, blant andre. På messa skal jeg holde foredrag om disse "integrerende terapier". Behandlinger: Reiki og/eller Access bar, og salg av "Joker behandling" med planter. Velkommen til min stand!

Kristin Hovdenak

Hei, jeg heter Kristin Hovdenak og driver med veiledning gjennom kort. Var med på messa i fjor og gleder meg til årets messe. Leser intuitivt veien videre for deg gjennom orakel og tarotkort gjennom å koble meg på din energi og dine hjelpere. Vi er alle i utvikling og kan ha nytte av å motta veiledning fra våre hjelpere på den andre siden. Gleder meg til å møte deg.

Sonnie Konrads

Kan tilby chakrabalansering, healing, reading (bruker bordkort mm), husrens. Salg av krystaller, oljer, mm. Sonnycare-produkter som er rene, gode oljer direkte fra Marokko (godkjent i Norge), div arganolje og kaktusolje med utrolige egenskaper, brukes til hud og hår (tørr hud og tørt hår, eksem, psoriasis, akne, mm). Lang erfaring som godkjent healer, medium og reading. Veiledning. Velkommen til min stand <3 

Orgonitt.net

Zarina Tibilova fra Ålesund lager orgonitt som ikke bare er funksjonell men også ser bra ut. Vi lager orgonitt for hvert interiør, fra klassisk til modern samt smykker som beskytter deg og balanserer energiene i og rundt deg. De ulike krystaller og stener som brukes gir hver orgonitt sin egen energi. Har du for eksempel søvnproblemer så kan en orgonitt med Ametyst, Carnelian eller en Månestein på nattbordet hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger hjelp med å finne den perfekte orgonitten til dine behov. Vi kan også lage orgonitt på bestilling. Ideelt hvis du vil gi noen en spesiell og vakker gave.

Naturlig Velvære Ålesund 

Linda Heggstad fra Ålesund: Jeg er 42 år og mor til 3 har jobbet i helsekostbransjen i 3 år og bruker fritiden i naturen . Lidenskapelig opptatt av naturmedisin urter og Eteriske oljer . Noe jeg nå har bruk i snart 9 år. Jeg forhandler oljer fra doTerra og lager mine egne naturlige hudpleie og kroppsprodukter, deodoranter, parfymeoljer og chakra blandinger, healingsprayer, aura rens mm. Samt at jeg lager individuelle oljeblandinger etter konsultasjon. Ved siden av alt dette studerer jeg vibrasjonsfrekvenser og hvordan det påvirker oss.

Jim Flatjord

Hei, jeg kommer på messa i Molde.
Har med krystaller,kraftstaver og diverse smykker/pendler til salgs.
Legger kort å gir intuitiv healing der.
Chakrabalansering og energiforhøyninger er også mulig å få.
Trommereiser der du kan møte ditt kraftdyr eller gi slipp på noe.